Opak Polietilen

Esnek bir malzemedir. Akış yönünde yırtılır. Diğer yönde esner. Sudan ve nemden etkilenmez. Genellikle kozmetik ve kimya sektöründe kullanılır. Ribbon baskısı için uygun etiket hammaddesidir.

Opak Polipropilen

Sert bir malzemedir. Esnemez, kolay kolay yırtılmaz. Isıya ve ışığa dayanıklıdır. Sudan ve nemden etkilenmez. Genellikle kozmetik ve kimya sektöründe kullanılır. Ribbon baskısı için uygun etiket hammaddesidir.

Şeffaf Polietilen

Opak polietilen malzemeden tek farkı yüzeyi şeffaftır.

Şeffaf Polipropilen

Opak Polipropilen malzemeden tek farkı yüzeyi şeffaftır.

Metalize Plastik Kağıtlar

Üst yüzeyi metalik gri veya altın yaldız boya ile boyanmıştır. Yüzeyi parlak ve yırtılmayan bir etiket hammaddesidir. Genellikle sanayi etiketlerinde kullanılır. Ribbon baskısı için uygun etiket hammaddesidir.

Silvermat

Sıcak ve soğuğa dayanıklı, yapışkanı özel, hem üst yüzeyi hem de yapışkan yüzeyi mat veya parlak gri renkte olup yırtılmayan özel bir etiket hammaddesidir. Genellikle demirbaşları etiketleme de kullanılır. Yüzeyi mat olan hammadde çizilir, parlak olansa çizilmez. Ribbon baskısı için uygun etiket hammaddesidir.

Mat Polietilen

Esnek bir malzemedir. Yüzeyi matdır. Akış yönünde yırtılır. Diğer yönde esner. Sudan ve nemden etkilenmez. Genellikle kozmetik ve kimya sektöründe kullanılır. Ribbon baskısı için uygun etiket hammaddesidir.

Mat Polipropilen

Sert bir malzemedir. Yüzeyi matdır. Esnemez, kolay kolay yırtılmaz. Isıya ve ışığa dayanıklıdır. Sudan ve nemden etkilenmez. Genellikle kozmetik ve kimya sektöründe kullanılır. Ribbon baskısı için uygun etiket hammaddesidir.